fotografia

Rubí es converteix en un gran exposició de fotografies internacionals de gran format

Una dotzena d'artistes veuran els seus treballs en edificis i places del municipi

per Redacció, 26 d'agost de 2018 a les 16:00 |
Imatge d'arxiu d'una de les fotografies exposades per Rubí | La Nuu
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’espai públic de Rubí es tornarà a convertir en una gran sala d’exposicions a l’aire lliure. La localitat acollirà, durant el mes d’octubre, la quarta edició del Festival de Fotografia La Nuu. Una mostra que aplegarà les obres d’una dotzena d’artistes de prestigi internacional.

Es penjaran de les façanes d’edificis i places amb l’objectiu de despertar la curiositat de la ciutadania i, d’aquesta manera, trencar les barreres entre el gran públic i la fotografia d’autor. Enguany durà el lema Naufragis i que girarà al voltant dels èxits i fracassos de l’experiència humana tant individual com col·lectiva.


Els artistes que participaran al festival, organitzat entre l'Ajuntament i el fotògraf local Carles Mercader, seran: Marie Sordat, Arnau Blanch, Toru Morimoto, Natnada Marchal, Xiaoxiao Xu, Ester Vonplon, Miquel Llonch, Enrique Fraga, Muhammad Fadli, Klavdij Sluban, Rafael Tanaka Monzó i Muge.

La iniciativa anirà acompanyada de xerrades, workshops, ctivitats fotogràfiques obertes a tothom i visites guiades, entre d’altres. 

 

Participació