Enxampen un caçador a la Roca del Vallès fent servir una escopeta sota els efectes de l'alcohol

És un veí de Montcada i Reixac

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Aina Font Torra
Redacció
23 d'agost del 2018
Actualitzat a les 19:47h
Els Mossos d'Esquadra van denunciar aquest diumenge un caçador, veí de Montcada i Reixac, per estar sota els efectes de l'alcohol mentre caçava a Santa Agnès de Malanyanes, a la Roca del Vallès.
 
Els fets van succeir el matí del dia 19 d'agost quan els agents realitzaven un control sobre l'activitat de caça en el període de mitja veda a la zona coneguda com el paratge de La Vinya d'en Tomàs.
 
En aquest punt els agents van localitzar quatre persones caçant, a les quals se'ls van fer els controls i les comprovacions de caire administratiu pertinents. Els agents van observar com un dels caçadors es trobava amb la escopeta en disposició de fer foc i amb diversos envasos de cervesa al seu voltant. Així mateix se li va trobar una altra escopeta al seu vehicle particular sense cap tipus de vigilància.
 
Feta la prova d'alcoholèmia corresponent l'home va donar positiu i va ser denunciat per dues infraccions en matèria del Reglament d'Armes: una per deixar desatesa al vehicle una de les escopetes i l'altre per fer servir armes sota els efectes de l'alcohol.
 
Els agents van procedir a retirar les dues escopetes al caçador i tramitar la corresponent denúncia a l'organisme competent, en aquest cas la Delegació del Govern a Barcelona.
 
Des del Cos de Mossos d'Esquadra volem recordar que no es poden portar armes sota els efectes de l'alcohol.