Els Mossos sorprenen un menor que fugia després d'assaltar una finca a Sant Cugat

La patrulla feia una ronda rutinària pel barri de Mira-sol

Redacció
22 d'agost del 2018
Actualitzat a les 22:47h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un menor, amb domicili desconegut, com a presumpte autor d'un delicte de robatori a domicili en grau de temptativa a Sant Cugat. Una patrulla del cos feia una patrullatge preventiu per la zona de Mas Gener, al barri de Mira-sol del municipi, sobre les 13.30 hores. 

Mentre feien la volta per la zona, van veure una persona saltant la tanca d'una finca. Els agents els van aturar i li van trobar, dins la motxilla, un parell de mitjons i dos tornavisos, susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força a domicilis. 

Tot i així, els mossos van fer comprovacions i el jove no havia arribat a accedir a l’interior del domicili. Un cop a dependències policials i per gestions practicades es va poder comprovar que el detingut era menor d’edat i va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors.
 
Aquesta detenció és fruït del servei conjunt que realitzen coordinadament Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Cugat, mitjançant serveis planificats setmanalment.