Les pluges del passat divendres obliguen a tancar el Torrent de Colobrers

Es treballa per obrir-lo "el més aviat possible"

per Redacció, 20 d'agost de 2018 a les 18:30 |
Una passera de fusta arrossegada per les pluges | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les pluges del passat divendres, concentrades especialment al migdia i que a Sabadell es van arribar a registrar 47 litres per metre quadrat, han deixat malmès l'itinerari del Torrent de Colobrers, entre d'altres afectacions al nucli urbà amb la caiguda de diversos arbres. Un paratge del rodal de Sabadell, que neix a Castellar i acaba al riu Ripoll, a tocar del pont de la carretera de Castellar. 

L'Ajuntament de Sabadell ha qualificat de "seriosament" danyat aquest indret i aquest dilluns ha decidit tancar l'accés al públic per "recuperar-lo i obrir-lo el més aviat possible". De fet, el regidor del ple de l'Ajuntament de Sabadell, Toni Font, va advertir diumenge al matí, mitjançant vàries piulades, del trencament de passeres i de la desaparició de "bona part" del camí.  L'alcalde accidental, Joan Berlanga, li va respondre que havia visitat la zona i comentava que les pluges "havien fet mal" i afirmava que es posaven a treballar "per reparar-ho el més aviat possible".  

 

Participació