Dos veïns de Sabadell participen en un programa televisiu que els deixarà completament nus

És una experiència televisiva amb quatre participants que es queden "sense res"

Els participants de Sabadell al programa d'Antena 3
Els participants de Sabadell al programa d'Antena 3 | Antena 3
Redacció
19 d'agost del 2018
"Algun cop t'has parat a pensar el que realment és necessari a la teva vida? Si de sobte, et quedessis sense res, estàs segur del que realment trobaries a faltar?". Així s'anuncia el programa de televisió El contenedor, que molt aviat s'emetrà a Antena 3, i que deixa totalment nus als seus participants. 

De les quatre cases que hi prenen part, n'hi ha una de Sabadell, formada per una parella. Són la Lídia, una professora i propietària d'una escolà d'anglès, i el Dani, empresari. Ambdòs es consideren consumistes i han participat en "aquesta experiència única", tal com subratlla el programa.



La trama de El contenedor és que durant deu dies s'hauran de desfer de totes les pertenences, fins i tot de la roba que duen posada. Tot plegat quedarà emmagatzemat en un gran contenidor, ubicat a un quilòmetre, i cada dia podran recuperar una cosa per persona.

Les principals normes són que no poden comprar res, excepte menjar i beguda, i a les llars no pot entrar res que no provingui d'aquests contenidors. Sí poden demanar ajuda i han de fer vida normal durant aquest temps, és a dir, anar a treballar, a la universitat i allò que es dediquin en el seu dia a dia els participants. 

Amb aquests paràmetres, l'espai televisiu pretén mostrar que traient-se de sobre tot el material que els envolta s'adonaran de qui són i el que necessiten per ser feliços.