Cinema, música i dansa aquest vespre al Festival 30 Nits

Redacció
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:30h
Cartell d'El Exótico Hotel Marigold
Cartell d'El Exótico Hotel Marigold

Avui toquem sostre a l'onada de calor (la d'aquesta setmana), i els vespres és un bon moment per treure el cap per veure què s'hi cou a la ciutat. Les propostes d'avui per al Festival 30 Nits ens conviden a cinema, música i dansa.

La Capella de Can gambús ofereix una nova proposta de cinema a la fresca amb la projecció de El exótico Hotel Marigold, on es posen de manifest les diferències culturals d’un grup d’anglesos jubilats instal·lats a Bangalore. I a les 23:00 hores, al Niu del Parc de Can Gambús continuaran les sessions del Dj MCS. 

A l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 hi haurà un concert espectacle amb Joan Valor al piano i l’Esbart Sabadell Dansaire. Es tracta de Catalunya, piano i dansa, que aplega un ampli ventall de balls tradicionals i música de compositors de diferents èpoques i estils. Aquest muntatge és culminació d'un projecte que el pianista Joan Valor i l'Esbart Sabadell Dansaire van posar en marxa l'any 2013 per posar en valor la música i la dansa com a patrimoni català.

Aquesta iniciativa va donar lloc al doble àlbum 95 Danses Catalanes, harmonitzades pel mestre Manuel Oltra, un enregistrament que va veure la llum el passat mes de febrer. 

I com tots els dijous segueix el joc-concurs Freshquiz, a 2/4 de 10 del vespre i a la plaça del Treball. Un joc-concurs que posa a prova la memòria i la rapidesa dels concursants mitjançant preguntes. Els premis són un al·licient per participar-hi, però també el repte que significa anar passant les diferents rondes.