El Vallès homenatjarà les víctimes del 17-A en l'aniversari dels atemptats

S'adhereix a la iniciativa l'Associació Catalana de Municipis

Redacció
15 d'agost del 2018
Actualitzat el 16 d'agost a les 17:46h
El Vallès Occidental s'afegirà als actes de record a les víctimes i fertis dels atemptats de Barcelona i Cambrils quan arriba el primer aniversari. Diversos municipis guardaran els cinc minuts de silenci i llegiran el manifest de rebuig i en favor de la pau, en una iniciativa impulsada per l'Associació Catalana de Municipis (ACM)

Així, localitats com Castellbisbal ha cridat als seus ciutadans a trobar-se, a partir de les 12 hores d'aquest divendres, a la plaça de l'Església i interrompent els actes de Festa Major durant aquest interval de temps. També l'Ajuntament de Sant Quirze ha fet la convocatòria a la plaça de Vila, el de Cerdanyola, el de Sant Cugat i el mateix el de Montcada i Reixac, que ha proposat un minut de silenci davant la seu consistorial, entre d'altres. 

A més, i per decret de l'executiu català, els dies 17 i 18 d'agost les banderes dels en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya onejaran a mig pal.

Però si hi ha població vallesana especial en aquest primer aniversari és Rubí, que ha confirmat la seva participació en els actes de Barcelona, promoguts per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la delegació del Govern de l’Estat a Catalunya.

Precisament, al consistori vallesà, des d'aquest dimarts, llueix una lona amb la frase "Rubí, ciutat de pau".