En marxa les obres per construir la segona rotonda a la N-150 a Montcada

Busca millorar l'accés al polígon del Coll de Montcada i al cementiri de Collserola, així com la seguretat

Les senyalitzacions d'obres
Les senyalitzacions d'obres | Nació Sabadell
Redacció
16 d'agost del 2018
Des de fa uns dies han començat les obres per construir una rotonda a la N-150, al seu pas per Montcada i Reixac. S'està fent a l'alçada del polígon industrial del Coll de Montcada i l'accés al cementiri de Collserola. L'objectiu és millorar la mobilitat en aquest punt, especialment en els girs que s'han de fer per arribar aquests dos emplaçaments.

També es pretén millorar la seguretat i pacificar el trànsit en aquest punt de la localitat, que fa frontera amb Barcelona. L'encarregada dels treballs és l'empresa Artifex, amb un pressupost de prop de 560.000 euros, finançats en un 70% mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'altre 30% l'aporta l'Ajuntament.

És la segona rotonda que es construeix en aquesta via, uns 700 metres abans, a l'alçada del polígon de Can Cuiàs, se n'ha fet una altra. Unes intervencions que van arrencar al juny. S'espera que a finals d'any estiguin enllestides. 
 

L'accés al cementiri de Collserola, just davant del polígon del Coll de Montcada Foto: Nació Sabadell


No serà l'única obra a la N-150 en aquesta zona de Montcada, de cara a setembre està previst que comenci la construcció d'una vorera i un tram de carril bici entre la rotonda que uneix la C-17 i la N-150, al barri de Can Sant Joan i el nucli urbà de Terra Nostra, paral·lel a la N-150. La idea és que aquest vial s'allargui fins al límit amb Cerdanyola, mitjançant una altra obra. Es tracta d'un projecte que ja ha aprovat l'AMB.