Les 10 aplicacions útils per viatjar

El nostre mòbil o tauleta ens pot ajudar a moure'ns per un lloc nou

Redacció
15 de juliol del 2015
Actualitzat a les 22:07h
990_1436806881ipad-632394_640
990_1436806881ipad-632394_640 | Pixabay

Foto: Pixabay


Les vacances d'estiu, a més de gaudir de la platja i el sol, també haurien de servir per desconnectar dels nostres telèfons mòbils. Però ja que no podem treure les mans dels nostres "smartphones" o tauletes,  hem fet una llista de diferents aplicacions que poden ser molt útils a l'hora de viatjar:
 
Packpoint. Disponible per a Android i iOS, ens recordarà tot el que hem de posar dins la maleta. Tant si viatgem en família com si anem a un festival, Packpoint ens dirà què hem d'agafar i ens ho anirà esborrant de la llista.
 
Settle Up. Quantes vegades heu anat de vacances amb amics i sempre creieu que heu pagat més? Aquesta aplicació permet crear una taula perquè totes les persones del grup paguin el mateix i ningú es quedi sense pagar.
 
Waze. El GPS és fonamental per no perdre's quan estem de vacances. Aquesta aplicació, a més de portar el dispositiu GPS, recull totes les incidències que publiquen els usuaris, des d'un embús o un accident. Compta amb 50 milions d'usuaris.
 
Sitorsquat. És imprescindible si anem en un festival. Sitorsquat ens indica on hi ha el lavabo més pròxim, amb una bandera verda si està lliure o vermella si està ocupat. La bandera groga indica si l'aplicació no té clara la disponibilitat.
 
Entrain Yourself. Ens ajuda a no tenir jet-lag, ja que ajusta els rellotges interns al nou horari d'una forma menys dramàtica. Ofereix un programa per acostumar-se al sol i a la foscor en funció de l'itinerari que fem. 
 
Around Me. Un cop hem arribat al nostre destí, aquesta aplicació ajudar a ubicar-se i ofereix informació pràctica, com les farmàcies, caixers o restaurants més propers. 
 
Currency Converter Plus. En cas de viatjar a un indret on s'utilitza una moneda diferent, aquesta aplicació permet transformar la quantitat que gastem en euros. D'aquesta manera, podem controlar la quantitat exacta de diners que gastem.
 
Rain Alarm. Només està disponible a l'estat espanyol i ens avisa si es preveuen tempestes al lloc on estem, de manera que no ens puguin agafar desprevinguts. 
 
Word Lens. És útil per tots aquells que no dominin la llengua del país on viatgen. Només cal obrir la càmera del mòbil i enfocar el text. L'aplicació s'encarrega de traduir-lo. 
 
Diana. Després de passar-nos tot el dia caminant i aprenent la història del lloc on viatgem, sempre busquem un lloc per prendre alguna cosa. Aquesta aplicació ens farà les millors recomanacions en funció de les nostres preferències.