Enxampen tres lladres amagats per diferents punts de Sant Quirze després de robar en un domicili

Dos van ingressar a presó i l'altra va quedar lliure amb càrrecs

Les joies que haurien robat del domicili
Les joies que haurien robat del domicili | Mossos d'Esquadra
Redacció
14 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:59h
Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes, de 22, 24 i 26 anys i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori i la temptativa d’un altre a Sant Quirze. Els agents, gràcies a la col·laboració ciutadana i la cooperació de la Policia Local, els va atrapar amagats, dos d’ells, en un pati a prop del domicili on havien entrat i el tercer individu es va guarir en un edifici proper.

Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada d’aquest diumenge, quan van saltar l'alarma d’un habitatge del carrer Barcelona de la localitat. Efectius d’ambdós cossos policials es van desplaçar fins al lloc i van descobrir a dos dels suposats lladres amagats en un pati.

El hi van trobar eines per cometre robatoris, diners en efectiu i “gran quantitat” de joies. També es va localitzar una motxilla, en un pati comunitari, a prop del lloc, amb monedes. Posteriorment, es va enxampar la tercera persona del grup, en un immoble proper, amb signes de nerviosisme, neguitós i suant, carregant diners en efectiu. El propietari de la casa on va sonar l’alarma va reconèixer les seves joies.
 

Les joies que haurien robat del domicili Foto: Mossos d'Esquadra


Aquest dilluns els tres van passar a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia de Sabadell, el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per un d’ells i l’ingrés a presó per als altres dos.