Dos accidents de trànsit amb conductors beguts en poc més de cinc hores

S'han produït als dos extrems de la ciutat

Redacció
13 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:55h
El cap de setmana s'ha tancat a la ciutat amb dos accidents de trànsit amb l'alcohol com a protagonista. Ambdós s'han concentrat durant la matinada de dissabte, en poc més de cinc hores de diferència. El primer ha tingut lloc a la confluència de la carretera de Barcelona i el Passeig Comerç, a les 0.50 hores. 

La Policia Municipal de Sabadell ha fet la prova d'alcoholèmia al conductor d'un dels turismes, de 48 anys. El resultat ha estat de 0.57 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. L'altra persona implicada en la topada, de l'altre cotxe i de la mateixa edat, ha necessitat el trasllat a l'Hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu.

Els agents han denunciat el conductor que conduïa sota els efectes de l'alcohol i li han immobilitzat el vehicle. En l'accident, a més de la unitat policial, també hi ha intervingut una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

A les 6.10 hores a l'altre extrem de la ciutat, a la carretera de Prats de Lluçanès amb l'alcalde Moix, hi ha hagut un altre accident entre dos turismes, però sense ferits, ja que el SEM ha atès al mateix lloc. Una de les conductores, de 22 anys, ha donat un resultat de 0,40 mg/l a la prova d'alcoholèmia. La Policia Municipal l'ha denunciat i li ha immobilitzat el vehicle.