Cap de setmana de sol a Sabadell

Farà calor però moderada

Redacció
10 d'agost del 2018
Un noi sota la pluja a Sabadell
Un noi sota la pluja a Sabadell | Albert Segura
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest cap de setmana s'espera assolellat amb cel serè o poc ennuvolat en general, si bé fins a primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols al terç oest. A partir del migdia creixeran nuvolades en zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot al Pirineu i al Prepirineu, alhora que durant la tarda arribaran alguns intervals de núvols per ponent. A banda, fins a mitja tarda, hi haurà intervals de núvols baixos a les Terres de l'Ebre.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, si bé a Ponent i i interior de les Terres de l'Ebre serà lleugerament més alta. La màxima pujarà lleugerament o localment de manera moderada.

De matinada i fins a primeres hores del matí són probables alguns ruixats a l'extrem sud del litoral. A partir del migdia se n'esperen al Pirineu i Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est, que de cara al vespre també afectaran a punts del nord de la depressió Central, mentre que també en són de possibles a la resta del prelitoral. Els ruixats seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Malgrat això és possible que durant la tarda siguin localment d'intensitat forta i acumulin quantitats abundants de precipitació.