Dansa, musicals familiars i Joan Pera a la nova temporada del CC Terrassa

Els subscriptors de NacióDigital accediran a sortejos exclusius d'entrades i packs familiars per als millors espectacles de la programació de tardor - hivern del Centre Cultural Terrassa

Redacció
13 d'agost del 2018
Una de les estrelles solistes del Ballet de Sant Petesburg
Una de les estrelles solistes del Ballet de Sant Petesburg | Centre Cultural Terrassa
La programació de tardor-hivern del Centre Cultural Terrassa arriba farcida de propostes per als amants de la dansa, però també amb una variada oferta de teatre musical per a públic familiar. NacióDigital sortejarà, entre els seus subscriptors, entrades per veure els millors espectacles de la temporada setembre 2018 - gener 2019.

Com és habitual, la dansa té un pes específic molt important en la programació del Centre Cultural, amb propostes de diversos estils. Obrirà temporada l'estrena de l'adaptació de Carmina Burana de Crea Dance Company by Maria Rovira, el 29 de setembre. També hi haurà espai per a propostes més clàssiques, com El llac dels cignes, interpretat pel Ballet de Moscou, o la Gala d'Estrelles i Solistes del Ballet de Sant Petesburg, i d'altres aptes per al públic més jove, com El Trencanous, interpretat pel Ballet de Catalunya.

L'altre pilar de la programació de la fundació terrassenca són els espectacles musicals familiars, com Madagascar, o Peter Pan, així com l'espectacle musical - circense Dékoncert, guanyador el Premi BBVA Zirkòlika 2017. La temporada s'allargarà fins el 25 de gener de 2019, amb l'homenatge de Joan Pera a l'humor britànic a N'hi ha que neixen estrellats.
 

Joan Pera a «N'hi ha que neixen estrellats» Foto: Centre Cultural Terrassa


NacióDigital sortejarà entrades dobles i packs familiars de 4 invitacions per a tots aquests espectacles entre els seus subscriptors. Les convocatòries s'aniran publicant paulatinament, en funció de les dates de les representacions. Per participar en aquests sortejos cal ser subscriptor de NacióDigital. Si encara no n'ets, clica aquí