Mobilitat

Nou tall als FGC de Sabadell

El servei de tren quedarà tallat entre Sabadell i Bellaterra

per Albert Segura, Sabadell, 10 d'agost de 2018 a les 10:20 |
El tren que ha decorat Ramiro Fernàndez | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei de trens entre les estacions de Bellaterra i Sabadell des del dilluns, 13 d’agost, i fins al diumenge, 2 de setembre. Aquesta interrupció prevista del servei permetrà realitzar treballs de millora en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma.

Per garantir la mobilitat dels usuaris de la línia S2 (Sabadell), FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze. 


D’altra banda, la interrupció del servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia que va començar el 25 de juny, és previst que finalitzi el dilluns, 10 de setembre. Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Plaça de Catalunya i Bellaterra, i entre Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord funcionarà sense interrupcions.

 

Participació