Avís per pluja intensa a Sabadell aquest dijous

La precipitació es concentrarà a la tarda

Un noi sota la pluja a Sabadell
Un noi sota la pluja a Sabadell | Albert Segura
Redacció
08 d'agost del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous hi ha activat un avís per pluja intensa a Sabadell i a un seguit de comarques, entre les quals la resta del Vallès Occidental. De matinada i fins a mig matí són probables alguns ruixats al litoral, essent més probables al sector central i Camp de Tarragona. A partir de llavors s'esperen ruixats i xàfecs a qualsevol punt del país. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment seran forts, acompanyats de tempesta i de pedra. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, i localment abundants.

De matinada i fins a mig matí el cel estarà mig ennuvolat en general, localment molt ennuvolat al litoral, al prelitoral i al quadrant nord-oest. A partir de llavors creixeran nuvolades ràpidament i el cel quedarà novament molt ennuvolat o puntualment cobert arreu.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa; oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 21 i 26 ºC al litoral i entre els 16 i 21 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa; es mourà entre els 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, puntualment més baixes al Pirineu, i entre els 29 i 34 ºC a la resta, localment més altes al Pla de Lleida.