animals

La Protectora de Sabadell demana cases d'acollida per a gossos per saturació

L'entitat assegura que han rebut més animals en les darreres setmanes dels habituals

per Redacció, 8 d'agost de 2018 a les 10:20 |
La darrera gossa que ha entrat a la Protectora de Sabadell | Lliga Protectora d'Animals de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Lliga Protectora d'Animals de Sabadell ha emès un comunicat en què fan una petició per trobar casa d'acollida per als gats i gossos que hi ha al centre. Asseguren que en les darreres setmanes els han entrat una alta quantitat de gossos, fet que ha generat una situació complicada de gestionar i que ha provocat un col·lapse que no s'havia vist en els darrers anys.

És per aquest motiu que asseguren que no els resta cap gàbia lliure en l'equipament i que no poden acollir-se cap de nou. "El nivell d'estrès al refugi es tan alt que provoca baralles dels gossos dins els patis i mossegades als treballadors i voluntaris amb els conseqüents efectes físics i emocionals per als animals i les persones que treballem per ells", destaquen en el text.


Atenent que no poden seguir posant en perill la integritat dels animals i dels treballadors i voluntaris, demanen col·laboració de la ciutadania perquè qui pugui aculli u gos durant uns dies o setmanes. Els interessats poden adreçar-se al centre, situat a la carretera de Caldes o consultar la seva pàgina web.

 

Participació