Juli Fernàndez: «Cs incita a la confrontació, i a nosaltres no ens hi trobaran»

El cap de llista d’ERC i alcalde accidental assegura que la força taronja actua amb “llibertat de repressió”

Juli Fernàndez, alcaldable d'ERC a Sabadell
Juli Fernàndez, alcaldable d'ERC a Sabadell | Albert Segura
Redacció
06 d'agost del 2018
Actualitzat el 07 d'agost a les 9:38h
ERC Sabadell ha respost contundentment a la decisió de Ciutadans d’animar els seus afiliats a sortir al carrer per a retirar tota la simbologia que defensa l’alliberament dels presos polítics independentistes. Asseguren que es tracta d’una acció que vol incitar a la als carrers entre aquells qui volen expressar-se lliurement i els qui volen reprimir amb impunitat i aixoplugats per la crida del partit taronja.

"Inciten a la confrontació, i a nosaltres no ens hi trobaran, una cosa és la llibertat d’expressió i l’altra la de repressió”, explica en declaracions a NacióSabadell el cap de llista d’ERC, Juli Fernàndez, que aquesta setmana assumeix el càrrec d’alcalde accidental davant les vacances de Maties Serracant. “Estem convençuts que no hi haurà cap confrontació, però qui està intentat trobar-la son aquells qui saben que és la única manera que tenen perquè el status quo continuï”, ha afegit.

Per aquest motiu, defensa que la democràcia “funciona per majories”, per la qual cosa si un ampli col·lectiu vol defensar un posicionament i recordar que hi ha presos polítics, és normal que aquesta expressió surti al carrer. “Reivindiquem que no hi hagi un oblit, perquè hi ha presos polítics a Catalunya”, conclou Fernàndez.