Què passa quan cadells de gat i de gos es coneixen per primer cop?

Europa Press
14 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:07h
990_1436821427cadells
990_1436821427cadells

Els gossos i els gats són els animals domèstics preferits per moltes famílies. Tot i així, poques decideixen tenir les dues mascotes. La dicotomia gat o gos trasllada el debat a tots aquells que han de decantar-se per un o per l'altre, depenent dels seus avantatges. 

La gent que prefereix els gats, defensa la seva pulcritud innata i el fet que són més còmodes, ja que no cal treure'ls a passejar. D'altra banda, els qui prefereixen els gossos, destaquen el caràcter dolç, sociable, juganer i la seva afinitat amb els nens. 

Hi ha excepcions, però qui és de gats, no és de gossos; i qui és de gossos, no pot veure els gats. Es defineixen com antagonistes naturals, pols oposats, com l'aigua i l'oli. I, de fet, no hi ha cap motiu pel qual gats i gossos s'hagin de portar malament.

La prova l'ha fet l'equip de Buzzfeed, mitjançant un vídeo amb la primera -i adorable- trobada entre cadells de gat i gos. Però, com passa en molts casos d'amistats improbables entre animals de diferent espècie, si les cries d'ambdós animals conviuen i comparteixen un mateix espai, el resultat no ha de ser negatiu.