L'home que va trencar la porta del CAP Creu Alta va demanar perdó als responsables del centre

Es va mostrar insatisfet amb el tracte rebut i va acabar trencant la porta d'accés

Els Mossos, al CAP Creu Alta
Els Mossos, al CAP Creu Alta | José Peláez
Redacció
03 d'agost del 2018
Actualitzat a les 20:31h
L'home que dimecres va trencar la porta d'accés del Centre d'Atenció Primària (CAP) Creu Alta de Sabadell va demanar perdó als responsables del centre. Segons van informar els Mossos d'Esquadra a NacióSabadell, l'home va rebentar la porta de vidre que dona accés al recinte i, posteriorment, es va encarar amb el personal del servei.

Els fets van passar pels volts de les 14.00 hores de dimecres, quan un home que estava sent atès al centre sanitari es va encarar amb el personal que l'estava atenent. Així, va donar un cop a la porta de vidre que dona accés a l'edifici i la va esmicolar per complert, mentre seguia esgrimint crits contra el personal rebut.

Segons informen fonts del centre a NacióSabadell, l'home es va enfurismar en no aconseguir el número de torn a través de la màquina automàtica, va perdre la paciència i va donar una puntada a la porta de vidre d'accés, trencant-la. Així, segons les mateixes fonts, va demanar perdó per la trencadissa, asseguren que fortuïta. El van atendre en una consulta i en cap moment va marxar dels llocs, a diferència de la versió facilitada pels Mossos d'Esquadra, que van assegurar que en arribar l'home ja no hi era.

Amb tot, des del centre asseguren que fins i tot l'home va recollir personalment els vidres de la porta esmicolada.
 

La porta, esmicolada. Foto: José Peláez