El PP se suma a Cs perquè el govern de Sabadell retiri llaços i pancartes

Els regidors taronges van exigir el compliment de la sentència del TSJC sobre "l'objectivitat i neutralitat constitucional" per part de les administracions

Té una mida diferent a l'anterior
Té una mida diferent a l'anterior | Albert Hernàndez
Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat a les 15:46h
El regidor del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa, no ha deixat passar l'oportunitat que li ha brindat Ciutadans a l'hora d'exigir al govern municipal que retiri els llaços grocs i tot tipus d'elements partidistes de l'Ajuntament, els edificis municipals i altres espais públics. El portaveu popular ha fet una passa més enllà, i a banda de sumar-se a la petició i ha aprofitat que Marisol Martínez és alcaldessa accidental per punxar-la i plantejar-li que faci el pas amb l'absència de Maties Serracant al front del govern.

Així, com ja va fer Ciutadans aquest dimecres, la formació demana que es compleixi la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que obliga a retirar la simbologia independentista de l'espai públic. "És una oportunitat excepcional perquè l'alcaldessa accidental, Marisol Martínez, feu respectar el principi de neutralitat política d'una institució pública com és l'Ajuntament", ha assenyalat Gesa en un comunicat.

"Creiem que és el govern de la ciutat qui ha de restaurar la normalitat política i evitar així que siguin els ciutadans els que, com és habitual últimament, hagin de fer complir la legalitat", ha afegit el portaveu.