La Bassa guanya banyistes respecte l'any anterior

Hi ha hagut un increment dels usuaris de l'equipament municipal

La Bassa ha incrementat l'afluència de banyistes
La Bassa ha incrementat l'afluència de banyistes | Juanma Peláez
Redacció
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:52h
La Bassa ha guanyat banyistes en el seu segon any de reobertura, després de les obres que s'hi van haver de dur a terme per a garantir-ne la seguretat i que va obligar a tancar l'equipament durant tot l'estiu de 2016. Concretament, en el que portem d'estiu unes 91.023 persones s'han banyat a la piscina de Sant Oleguer, mentre que l'any passat en van ser unes 18.015 menys a aquestes alçades de l'estiu.

A les piscines de Cal Marcet, Olímpia, Campoamor i Parc del Nord s'hi ha registrat una afluència de 77.762 usuaris. En total, la xifra s'eleva a les 168.000 persones, gairebé 17.000 més que l’any passat en aquest mateix període.

"L’estiu està sent força calorós i, a hores d’ara, el balanç d’afluència a les  piscines és molt positiu, per a nosaltres és molt gratificant", ha expressat la tinenta d'alcalde d'Esports i alcaldessa accidental, Marisol Martínez, en roda de premsa.

El bus té tirada

Pel que fa a la nova línia de bus que connecta el centre amb La Bassa, compta amb una mitjana de 190 usuaris diaris, molts dels quals l'utilitzen més per pujar des de la piscina que per baixar-hi. A banda, l'Enjogassat, en la seva tercera edició, ha aplegat uns 3.800 infants,procedents de 27 entitats diferents, entre esplais i casals d'estiu.