​El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya dibuixarà el futur d'espais de Sabadell

Es tracta del parc del Nord, la Masia de Ca n’Oriac i el Mercat de Campoamor

per Redacció, 27 de juliol de 2018 a les 17:20 |
Accés del mercat de Campoamor | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sabadell i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) han signat un conveni que permetrà l’assessorament del Col·legi en els concursos que es duran a terme per remodelar el parc del Nord, la Masia de Ca n’Oriac i el Mercat de Campoamor.

El conveni posa en valor l’experiència i expertesa del COAC en l’acompanyament als ens locals en les tramitacions de projectes de millores urbanes. L’Ajuntament té en tràmit diverses operacions de reforma, rehabilitació i millora d’espais emblemàtics de la ciutat i d’aquesta manera podrà comptar amb l’assessorament tècnic per tramitar els concursos d’alguns d’aquests projectes arquitectònics i urbanístics.


El COAC, per mitjà de l’Oficina de Concursos, ofereix coneixement tècnic en les fases preparatòries dels plecs de les licitacions, assessorant en la confecció dels plecs, criteris de valoració, determinació dels honoraris professionals, així com una base de dades i estadística en relació a procediments d’adjudicació i contractació pública. Com a contraprestació econòmica l’Ajuntament abonarà 7.200 euros.

 

Participació