El Fresc Festival abaixa el teló amb «La Flauta Màgica»

La cita va arrencar el 24 de juny i ha comptat amb 32 espectacles amb preus que van des de la gratuïtat fins els 20 euros

26 de juliol del 2018
Actualitzat el 27 de juliol a les 2:43h
La Flauta Màgica
La Flauta Màgica | Dei Furbi
La Flauta Màgica, de la companyia Dei Furbi, serà l'encarregada de posar punt i final a la segona edició del Fresc Festival, la iniciativa que ha omplert de música, teatre i màgia el centre de Sabadell durant les càlides nits de juliol a la ciutat. La cita va començar el 24 de juny, i tancarà aquest vespre amb la representació de l'espectacle que la prestigiosa companyia ha fet sobre l'òpera original de Mozart.

La proposta converteix en una divertida i exitosa obra de teatre amb música a capella amb un repartiment jove, desenfadat i fresc. La darrera setmana del festival ha comptat, a més, amb un espectacle de música, una projecció cinematogràfica i la darrera funció de l'obra de teatre Mentiders, de la Joventut de la Faràndula.

Durant el festival hi han passat artistes de la talla de Quimi Portet, Manu Guix o Roger Mas, que han portat a Sabadell el bo i millor de l'escena cultural catalana. que s'acomiadarà definitivament del públic després d'un gran èxit i de multitud de premis aconseguits arreu de Catalunya. 

Aquest any, un total de 32 espectacles han omplert el cartell amb preus que van des de la gratuïtat fins els 20 euros, amb propostes teatrals, musicals o de cinema, entre altres. La cita va arrencar amb un homenatge al Teatre del Sol, que enguany celebra el seu 30 aniversari, i la Joventut de la Faràndula, que en celebra el 70è.