Sabadell planteja millores a Torra en la seva primera visita a la ciutat

La rebuda institucional s'ha fet aquest matí al saló de plens

Quim Torra, acompanyat del govern de Sabadell
Quim Torra, acompanyat del govern de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
26 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:10h
El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha estrenat en el seu càrrec en una visita institucional a l'Ajuntament de Sabadell. L'equip de govern l'ha rebut a peu de carrer i l'ha acompanyat fins l'interior de l'edifici, on han tractat temes de ciutat i ha signat el llibre d'honor.
 

Maties Serracant rep Quim Torra a peu de carrer. Foto: Juanma Peláez


L'Ajuntament ha posat sobre la taula aspectes que interessen a nivell estratègic a la ciutat, com ho és la millora de les connexions del nord de Sabadell amb Castellar del Vallès, o la necessitat de crear la residència per a gent gran del sud de la capital vallesana, llargament reivindicada.

"El nostre país serà allò que els sabadellencs i sabadellenques i tot el poble de Catalunya vulguin que sigui", ha escrit en el llibre d'honor de la ciutat. Tot plegat, mentre el retrat de Carles Puigdemont segueix presidint el ple, donat que encara no ha arribat la imatge oficial de l'actual president.
 

Quim Torra, acompanyat del govern de Sabadell. Foto: Juanma Peláez
 

Diversos regidors de l'Ajuntament han participat en l'acte. És el cas de Josep Ayuso (PSC), Carles Rossinyol (PDECat) i el no adscrit Lluís Monge, com es pot veure en la següent imatge.

Quim Torra amb diversos regidor de Sabadell. Foto: Juanma Peláez
 

Quim Torra i Maties Serracant, al saló de plans. Foto: Juanma Peláez