Cerdanyola estudia millorar els accessos a l'estació de Rodalies amb la marxa dels cinemes El Punt

Està condicionat a la modificació del PGM, que ha de passar pel ple

L'estació de Rodalies de Cerdanyola del Vallès
L'estació de Rodalies de Cerdanyola del Vallès | GoogleMaps
Redacció
23 de juliol del 2018
L'Ajuntament de Cerdanyola vol millorar els accessos a l'estació de Rodalies. Actualment, tant l'entrada com la sortida està encaixada a l'avinguda Catalunya, amb poc espai per al pas dels usuaris i de vorera. "Estem parlant de l'estació amb més afluència de la línia", ha dit el regidor d'Urbanisme, Ivan González, amb la qual cosa justifica aquestes millores. 

La idea del consistori és crear "una mena de plaça de l'estació", és a dir, una zona verda i ampla, amb la voluntat que es pogués accedir des de el carrer Santa Teresa, convertida en una gran zona verda. Així almenys ho contempla la modificació del Pla General Metropolità (PGM) que l'equip de govern municipal durà al ple d'aquest dijous. 

Precisament, és un canvi del PGM motivat per la compra dels terrenys on es troben els cinemes El Punt Vallès. González ha explicat que han parlat amb Adif i han vist amb bons ulls aquesta proposta. De fet, ha matisat, "tenien intenció" de fer obres a l'estació i en cas que calgués "faríem front comú" perquè sigui una realitat.