OPINIÓ: Juli Fernàndez: «Sempre a disposar»

Denuncien l'acumulació de càrrecs

Juli Fernàndez en un ple quan era alcalde
Juli Fernàndez en un ple quan era alcalde | Juanma Peláez
20 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:34h
Unitat pel Canvi (UpC) i la Crida per Sabadell s'han mostrat crítics amb el nomenament de l'exalcalde de Sabadell i actual segon tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, com a delegat del Govern a Barcelona. Fernàndez va anunciar que desenvoluparà aquesta responsabilitat fent-la compatible fins al final del mandat municipal. 

No obstant, els dos socis de govern han posat sobre la taula el codi ètic que van subscriure les quatre forces polítiques, en què es posava de manifest que no s'acumularien càrrecs polítics remunerats, encara que aquests no fossin pagats en la seva totalitat. A través d'un fil a Twitter, la Crida s'ha posicionat en contra d'aquesta decisió, assegurant que la dedicació dels regidors a la ciutat "ha de ser total, evitant la duplicitat de càrrecs o l'assumpció de responsabilitats que poden anar en detriment de la tasca municipal o entorpir el funcionament del govern de la ciutat".
 
Pel seu cantó, Unitat pel Canvi també ha utilitzat la xarxa per posicionar-se, assegurant: "Des d’Unitat pel Canvi volem traslladar que no compartim la decisió de Juli Fernàndez i que els nostres regidors continuaran, com fins ara, respectant l’acord de govern, el seu Codi Ètic, i treballant centrats per la ciutat".