El PSC dispara contra el govern de Sabadell per contractar l'empresa de l'exsocialista Carles Bosch

Pa Natural va assumir diversos serveis de càtering del consistori

Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 18:02h
Carles Bosch i Lluís Monge
Carles Bosch i Lluís Monge | Norma Vidal
El PSC de Sabadell dispara contra el govern municipal per contractar els serveis de càtering de l'empresa Pa Natural. Es tracta del negoci del regidor a l'oposició Carles Bosch, qui va ser regidor del govern de Manuel Bustos i Joan Carles Sànchez sota les sigles socialistes. Bosch, però, va trencar el carnet del partit a principis de mandat, passant a ser, juntament amb Lluís Monge, regidor no adscrit, i deixant el PSC amb tan sols tres regidors al ple.

Ara, els socialistes demanen explicacions a l'executiu local per haver encarregat el càtering de diversos actes al seu excompany de files en diversos actes públics, com ara la Festa Major de l'any 2017, que es va fer al barri de Torre-romeu, o la presentació del Pla Estratègic de Turisme de Sabadell, celebrat el passat 14 de juny al Teatre Principal.

Per aquest motiu, demanen explicacions a l'Ajuntament sobre per què s'ha optat per aquesta empresa i no una altra, i reiteren a Bosch que retorni l'acta de regidor als socialistes. Preguntats per NacióSabadell, l'Ajuntament ha apel·lat a la transparència en els processos de contractació, i ha derivat a tot aquell qui ho vulgui consulti les dades de contractació a través del portal de contractació pública

D'altra banda, les mateixes fonts han apuntat que no hi ha un reglament establert per a la contractació d'aquest tipus d'actes, si bé el codi ètic de l'Ajuntament estableix que no es pot contractar cap empresa d'un membre de l'equip de govern.