Amazon instal·larà a Barberà del Vallès el seu segon centre més gran a Catalunya

Serà la tercera inversió de la multinacional al Vallès

Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:48h
La multinacional de comerç electrònic Amazon ha escollit Barberà del Vallès per instal·lar un nou centre. Fonts municipals han precisat que serà al polígon de Can Roqueta, situat al límit del municipi amb Sabadell, en uns terrenys d'uns 800.000 metres quadrats. 

Les mateixes fonts no han concretat la inversió de la firma americana ni l'activitat que es desenvoluparà, però sí han assegurat que s'ha començat a buscar personal per aquesta planta que es construirà, d'una mica més de 50.000 metres quadrats. 

Serà la tercera inversió d'Amazon al Vallès Occidental i Oriental. A l'abril de 2017 anunciava l'obertura a la tardor del mateix any d'un centre logístic a Martorelles. Una planta que s'unia a la de Castellbisbal, d'uns 28.000 metres quadrats i especialitzat en preparar les comandes d'Amazon Pantry. 

A més de les tres factories al Vallès, també té presència al Prat de Llobregat, on hi ha el centre logístic més gran, a la Zona Franca i dues seus a Barcelona ciutat, al carrer Rosselló i al 22@del Poblenou. 

En total set ubicacions al territori català i que formen part de l'aposta que Amazon ha fet per Catalunya, on va anunciar que fins a 2019 esperava superar les 2.000 contractacions.