Juli Fernàndez és nomenat nou delegat del Govern a Barcelona

S'ha fet públic aquest dimarts

Juli Fernàndez, nou delegat del Govern a Barcelona
Juli Fernàndez, nou delegat del Govern a Barcelona | Adrià Costa
17 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:49h
La Generalitat ha nomenat l'exalcalde de Sabadell i actual segon tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, delegat del Govern a Barcelona. Fernàndez desenvoluparà aquesta responsabilitat fent-la compatible fins al final del mandat municipal. 

Segons ha pogut saber NacióSabadell, Fernàndez renunciarà al sou de l'ajuntament de Sabadell i també al dret de rebre qualsevol pagament del consistori per assistència a plens o reunions. Aquesta decisió és voluntària i dona compliment al nostre codi ètic d'ERC, en què no s'accepten retribucions per part de més d'una administració i va més enllà d'allò legalment obligatori.

D'altra banda, Fernàndez assenyala que si torna a tenir la responsabilitat de fer d'alcalde després de les properes municipals ho farà de manera exclusiva. A banda, el Govern presidit per Quim Torra també ha aprovat la tria dels responsables de les altres tres grans demarcacions: Pere Vila serà el delegat a Girona, Ramon Ferrer a Lleida i Òscar Peris a Tarragona.

La resta de delegats nomenats per l'executiu és aquesta: Alba Camps serà la delegada a la Catalunya Central, Xavier Pallarès exercirà com a veu del Govern a les Terres de l'Ebre, Pere Regull assumirà la representació governamental al Penedès i Rosa Amorós serà la delegada a l'Alt Pirineu i Aran.