Un nen sense sostre que estudia amb la llum d'un McDonald's commou el món

per Redacció, 13 de juliol de 2015 a les 14:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Joyce Torrefranca

L'emotiva història de Daniel Cabrera ha remogut les xarxes socials. Cabrera és un nen sense sostre que utilitza la llum del McDonald's per poder estudiar a les nits als carrers de Filipines. L'autora de la fotografia és Joyce Torrefranca, una estudiant de medicina, que en veure al nen estudiant, va decidir pujar la foto a Facebook com una imatge inspiradora.

La fotografia ràpidament va córrer per la xarxa. Daniel Cabrera estudia primària i la família no té casa, ja que aquesta va quedar destruïda per un incendi. La història de Cabrera és un exemple de superació, ja que a falta d'un lloc per viure, se li suma la mort del seu pare i la malaltia del seu germà.


La imatge de Torrefranca no només s'ha quedat a Internet. El govern de Filipines ha enviat un assistent social per avaluar la situació de la família i intentar ajudar-los.Segons el diari britànic "The Telegraph", després de la foto Daniel ha aconseguit una beca que li facilitarà seguir estudiant. La mare del nen ha dit que "no sabria agrair aquestes benediccions" i que gràcies a la beca "el seu fill no haurà de deixar els estudis".

D'altra banda, Joyce ha donat les gràcies a tothom qui ha compartit la fotografia al Facebook i ha comentat que “entre tots, hem ajudat en Daniel a aconseguir el seu somni. Espero que la seva història continuï tocant els nostres cors, perquè sempre estiguem motivats i inspirats en cada situació que afrontem". 

 

 

Participació