Tanca Park Paladium, l'últim gran reducte de la Zona Hermètica de Sabadell

El local celebrarà la seva darrera festa aquest dissabte

Park Paladium, a Sabadell
Park Paladium, a Sabadell | Albert Segura
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:19h
Park Paladium diu adeu. L'emblemàtica discoteca de la Zona Hermètica de Sabadell baixarà la persiana el proper dissabte, després de rebre la notificació judicial que els obliga a baixar la persiana de manera definitiva, d'acord amb el pla de l'Ajuntament per eradicar l'oci nocturn d'aquest espai de la capital vallesana.

Amb un comunicat a la seva pàgina de Facebook, els propietaris de l'històric local s'acomiaden i donen les gràcies a tots aquells qui hi han anat amb el pas dels anys.



"Taquem, o millor dit, ens fan tancar, no tanquem per incomplir normatives, ni males gestions internes, i tot i així hem de baixar la persiana, sense que l'Ajuntament ens doni solucions, sense voler saber res de nosaltres, ni ens ofereixi cap alternativa, tal i com es va acordar en el ple municipal del 26 de maig de 2016, on es volia preservar els llocs de treball i mantenir l'oci a la nostra ciutat", expressa l'empresa en un comunicat.

Al febrer una sèrie de discoteques van rebre les notificacions que els obligaven a tancar, deixant els locals oberts en no més de cinc. Ara, però, amb la notificació judicial tanca un dels pilars de la Zona Hermètica, per on hi han passat generacions de sabadellencs i que va ser pol d'atracció també de jovent de fora de la ciutat.

Per això, dissabte organitzen una festa de comiat per dir adeu després de 25 anys. Quedaran només la sala Vinilo i la discoteca DrinkKing, que va decidir tancar el local que tenia al carrer Rocafort per instal·la-se 150 metres més amunt, en un local també de la seva propietat i on el jutge no hi va determinar el tancament de l'activitat que s'hi feia.