​Josep Bargalló reafirma el compromís per construir com més aviat possible Escola Virolet i Institut Can Llong Sabadell

Aquest divendres s'ha trobat amb l'alcalde de Sabadell i el regidor d'Educació

Bargalló i Serracant a Sabadell
Bargalló i Serracant a Sabadell | Ajuntament de Sabadell
Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:07h
El conseller d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí Sabadell, on ha reafirmat el compromís per construir com més aviat els edificis definitius per a l'Escola Virolet i l'Institut de Can Llong. Després de reunir-a l'Ajuntament amb l'alcalde, Matías Serracant, i el primer tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Joan Berlanga, Bargalló ha estat rebut al Saló de Plens, on ha signat el Llibre d'Honor de la ciutat.

A continuació, Bargalló, acompanyat per Serracant i Berlanga, s'ha desplaçat a Can Llong per mantenir una trobada amb representants de les Associacions de Mares i Pares i dels centres educatius del barri. Durant la reunió, va informar a les famílies sobre la situació dels equipaments educatius pendents i ha reafirmat el compromís del Govern de la Generalitat perquè la construcció dels edificis definitius de l'Escola Virolet i de l'Institut de Can Llong siguin una realitat el més aviat possible.

Així, pel que fa a Virolet, s'ha iniciat la licitació i el projecte es troba en les fases inicials de redacció, i pel que es refereix a l'Institut, s'estan fent els processos administratius pertinents i s'espera poder licitar pròximament. Per facilitar que les parts puguin fer un seguiment acurat de tot el procés, Generalitat, Ajuntament, famílies i centres s'han emplaçat a compartir noves trobades i espais de seguiment a partir de la tardor.