VÍDEOS Apareix una serp en un pàrquing comunitari de la Creu Alta de Sabadell

L'animal es mostrava agressiu amb els veïns

La serp trobada a Sabadell
La serp trobada a Sabadell | Miguel Ángel Flores
17 de juliol del 2018

Els veïns del carrer Vallcorba, a la Creu Alta de Sabadell, van endur-se un bon ensurt divendres al matí quan es disposaven a agafar els seus cotxes. A l'aparcament subterrani d'un bloc de pisos hi van trobar ni més ni menys que una serp de més d'un metres passejant-se entre rodes, i amb actitud agressiva.

Segons han explicat els veïns a NacióSabadell, el rèptil va ser localitzat pels volts de les 8.30 hores, quan una veïna es disposava a agafar el seu cotxe. Després de l'ensurt que es va endur, va avisar altres veïns per mirar què calia fer amb la serp, que es mostrava agressiva amb tot aquell qui s'hi volia apropar.


Després de contactar amb Atenció Ciutadana, els Mossos d'Esquadra i el Departament de Ramaderia, finalment van ser els Agents Forestals els que van dir que s'hi aproparien. Ho van fer pels volts del migdia, quan es van trobar la serp coberta amb un cubell que un veí li havia col·locat a sobre per evitar que piqués a algú.

L'agent que va apropar-se al lloc va informar-los, però, que no era una serp verinosa, i que acostuma a matar les seves preses per estrangulació. De la mateixa manera, els va explicar que es tracta d'un exemplar autòcton del país, concretament una "serp blanca".

L'exemplar feia un metre de llarg, a més i la part més gruixuda mesurava uns 10 centímetres de diàmetre. L'agent se la va endur per traslladar-la a un lloc segur.