Els CAP de Sabadell conserven els seus horaris durant el període estiuenc

Només es tancarà el del Poblenou

Redacció
15 de juliol del 2018
Els Centres d’Assistència Primària (CAP) de Sabadell estaran oberts durant el mes d’agost sense variar el seu horari habitual de funcionament, tal i com ve passant els darrers estius. Únicament estarà tancat el del Poblenou, del 30 de juliol fins al 31 d'agost. Els veïns hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència.

Podran utilitzar de forma gratuïta el servei d’autobusos urbans (Línia 4) per anar-hi i per tornar. Caldrà que ho comuniquin a la persona que el condueixi i aquesta els facilitarà un bitllet especial per al trajecte. Així mateix, per als veïns i veïnes del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-s’hi, es reforçarà l’atenció domiciliària.

Obres a la Creu Alta

Els serveis de pediatria i odontologia de la primera planta del CAP Creu Alta s’han traslladat, des de principis d’aquesta setmana, al CAP Concòrdia. Es mantindrà així fins a finals de setembre, mentre durin les obres. 

Són treballs corresponents a la segona fase de la renovació total del sistema de climatització de l'edifici, que ja va començar l’estiu de l’any passat a la segona planta.