​S’invertiran 2,2 milions d’euros per millorar el polígon de Can Roqueta i ser pol d’atracció econòmica

Les diferents actuacions es duran a terme durant 2019

Redacció
12 de juliol del 2018
El polígon industrial de Can Roqueta farà un rentat de cara i es millorarà per tal de modernitzar-lo i renovar-lo. En total es destinaran prop de 2,2 milions d’euros i la Diputació de Barcelona hi aportarà 1,7, l’Ajuntament 385.250 euros i 109.750 els aportaran l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta.
 
Les actuacions es faran durant 2019 i consistiran en la construcció d’una rotonda a la BV-140, que aportarà més seguretat i rapidesa; incrementar el número d’aparcaments de vehicles, també els aparcaments tancats per a bicicletes; ampliació de la línia d’autobús al sector i nous passos adaptats per millorar l’accessibilitat.
 
D’altra banda, es faran treballs en la línia de millorar la urbanització, paviments de calçada i de voreres, així com introduir càmeres de vigilància per afavorir la seguretat i enllumenat del tipus LED de baix consum i nou arbrat. Tot plegat, per revitalitzar aquest polígon de la ciutat i convertir-lo en un pol d’atracció.