Toc del regidor d'UpC Ramon Vidal a Joan Berlanga per la renúncia a ser portaveu

La formació es va mostrar incòmode amb l'actitud de l'alcalde i l'exalcalde de Sabadell

12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:23h
Joan Berlanga, portaveu d'Unitat pel Canvi, i Ramon Vidal al fons.
Joan Berlanga, portaveu d'Unitat pel Canvi, i Ramon Vidal al fons. | Unitat pel Canvi
Creixen les veus discrepants amb el discurs d'Unitat pel Canvi (UpC) i del seu primer tinent d'alcalde, Joan Berlanga, que aquest dimecres ha fet públic un comunicat en què acusa l'alcalde, Maties Serracant, i l'exalcalde Juli Fernàndez de tenir una actitud de promoció personal i centrada en el procés sobiranista. Per aquest motiu, el primer tinent d’alcalde ha optat per deixar d’exercir com a portaveu municipal.

Aquest dijous s'ha pogut comprovar que no tothom dins del grup municipal d'UpC pensa de la mateixa manera, i així ho ha fet notar el cercle de Podem de Sabadell del qual en forma part el regidor de Salut, Ramon Vidal, i la de Transparència, Elena Hinojo. En un comunicat han mostrat el seu suport al govern local, desmarcant-se de la línia del partit. 

"Sempre hem deixat clar que donem suport a aquest govern d'esquerres i el seu treball", apunten en el comunicat. No obstant, llancen un dard a Berlanga: "Com a ciutadans som aquí per a millorar la nostra ciutat, prioritzem amb seny l'estabilitat, el consens, i el diàleg davant les diferències", apunta.

I conclou: "Seguirem treballant per fer polítiques públiques efectives al servei de la nostra gent, i esperem que així ho siguin fent els nostres regidors".