Aposta per la gent gran a Sant Quirze

Amb un nou parc

per Redacció, 12 de juliol de 2018 a les 14:12 |
Parc saludable a Sant Quirze | Ajuntament de Sant Quirze
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Quirze compta amb un nou parc saludable per a la gent gran. Aquests dies l’empresa Happy Ludic està instal·lant l’equipament a la zona de gespa de l’avinguda del Vallès.

Es tracta de diferents equipaments pensats per a realitzar exercici de manera saludable, no agressiva amb l’organisme, pausada i segons un criteri saludable. Aquesta actuació s’emmarca dins dels Pressupostos Participatius de 2016 i se suma a altres executades també per la mateixa empresa a finals de 2017: una zona d’esbarjo amb taules al parc de les Morisques i una zona de pícnic al camí del Torrent de la Betzuca.


També, al llarg de l’any, s’hi han instal•lat papereres al parc de la Riera i un contenidor l’oli al barri de Los Rosales. En total, es van aprovar catorze projectes. En aquest àmbit, també s’ha executat la finalització de la senyalització del carrer Torrent del Llorer; la renovació de plaques dels carrers de Vallsuau i la tanca de l’escola de l’IES Purificació Salas. 

En aquests moments, l’Ajuntament està en procés d’executar la remodelació dels jocs infantils de Can Pallars; nous gronxadors al parc de les Morisques; un pas de vianants al carrer Mercè Rodoreda i nous embornals al carrer de pintor Vila Puig, 87.

 

Arxivat a:
Societat, gent gran, salut
Participació