Mà estesa de Pol Gibert a Joan Berlanga

El líder d'Unitat pel Canvi ha anunciat que plega com a portaveu del grup municipal

Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:59h
El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha mostrat la seva mà estesa al primer tinent d'alcalde de Sabadell, Joan Berlanga (Unitat pel Canvi), que aquest dilluns ha anunciat la seva renúncia a ser el portaveu de l'executiu municipal. En un comunicat, la formació es mostra crítica en la manera de fer de l'executiu liderat per Maties Serracant, tot i que es referma en l'acció del govern del qual encara en forma part.

Gibert ha parlat amb Berlanga i li han mostrat el seu suport després de l'anunci fet avui. "Valorem positivament que el fins ara portaveu de l'Ajuntament de Sabadell se sumi a la majoria de veïns/es de Sabadell en la seva decepció amb l'Alcalde", ha assenyalat en una piulada.

I ha afegit: "La legislatura municipal s'ha esgotat i cal pensar en el futur de la ciutat". No deixa clar, però, si això pot ser la llavor d'un possible acord entre les dues forces, ja sigui a curt o mitjà termini. Sigui com sigui, el comunicat d'Unitat pel Canvi ha encès una metxa que serà difícil d'apagar.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="ca" dir="ltr">Ens hem posat en contacte amb <a href="https://twitter.com/JoanBerlanga?ref_src=twsrc%5Etfw">@JoanBerlanga</a>. Valorem positivament que el fins ara portaveu de <a href="https://twitter.com/Aj_Sabadell?ref_src=twsrc%5Etfw">@Aj_Sabadell</a> se sumi a la majoria de veïns/es de Sabadell en la seva decepció amb l&#39;Alcalde. La legislatura municipal s&#39;ha esgotat i cal pensar en el futur de la ciutat.</p>&mdash; Pol Gibert (@polgibert) <a href="https://twitter.com/polgibert/status/1017042422990360577?ref_src=twsrc%5Etfw">11 de juliol de 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Mentrestant, el govern municipal encara no s'ha pronunciat davant les paraules que assenyalen als tres socis de govern de Berlanga, i molt concretament a l'exalcalde, Juli Fernàndez, i a l'actual alcalde, Maties Serracant.