Un Girona de Primera visitarà Sabadell en la presentació de la temporada

Serà el proper 2 d'agost

Redacció
14 de juliol del 2018
El Centre d’Esports Sabadell ha tancat un amistós de pretemporada contra el Girona FC que es disputarà el dijous 2 d’agost a les 20:00 hores a la Nova Creu Alta. El partit suposarà l’estrena del nou projecte arlequinat a casa i servirà per presentar, una hora abans, les noves incorporacions de l’equip de Toni Seligrat a l’afició, així com la resta de la plantilla i cos tècnic.
 
Serà un enfrontament especial per a dos dels pilars i capitans del CE Sabadell: Migue i Felipe Sanchón. El central va defensar els colors del Girona durant set temporades (2007-14), assolint l’ascens de Segona B a Segona Divisió, mentre que el davanter va viure tres etapes a la capital gironina (2005-06, 2008-09, 2012-17), culminades amb l’històric ascens a Primera Divisió. Ángel Martínez, gironí i resident a Girona, també va vestir de blanquivermell durant la temporada 2010-11.
 
El Girona FC es va convertir en l’equip revelació de la temporada 2017-18. En el seu primer any a Primera, els de Pablo Machín -ara entrenats per Eusebio- van finalitzar a l’equador de la classificació, mirant de reüll a Europa durant molts moments de la temporada gràcies als 32 gols que van sumar Stuani i Portu. L’última visita dels gironins a la Nova Creu Alta va ser el 18 d’octubre del 2014 en un partit que va finalitzar amb victòria visitant per 0-2 i amb un doblet, precisament, de Felipe Sanchón.
 
L’entrada a tribuna serà gratuïta per als socis que tinguin el carnet en vigor de la temporada 2018-19 mentre que el preu per als no socis serà de 15 euros.