Detinguts dos homes acusats de robatoris en autopistes i hotels a l'AP-7

La detenció la van practicar agents de la Policia Local de Sant Cugat

Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:18h
La Policia Local de Sant Cugat del Vallès va detenir diumenge dos individus que tenien una ordre de recerca, detenció i presentació davant de les autoritats  judicials competents. Els detinguts tenien nombrosos antecedents policials relacionats amb robatoris en centres hotelers i autopistes.

Segons informa l'Ajuntament a través d'un comunicat, la detenció es va produir quan dues dotacions de la Policia realitzaven un control específic a la zona del Parc Empresarial de can Sant Joan, prop de l’autopista AP-7. Els agents van aturar un vehicle que circulava per aquesta zona, van identificar els quatre individus que viatjaven en el seu interior i van comprovar que tots tenien nombrosos antecedents penals.

D'entre aquests quatre individus, n’hi havia dos amb una ordre de recerca, detenció i presentació davant de les autoritats  judicials competents. Els agents van detenir-los i traslladar-los a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Aquesta actuació s’emmarca en el dispositiu policial de prevenció de furts al voltant dels centres hotelers del municipi.