​Tall de trànsit a la carretera de Sentmenat de Castellar per aquest dijous

Es faran desviaments

per Redacció , 12 de juliol de 2018 a les 07:40 |
Obres a la carretera de Sentmenat de Castellar | Ajuntament de Castellar
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu de les obres que s’estan duent a terme a la carretera de Sentmenat, entre el Passeig (a l’alçada de la plaça de Cal Calissó) i la cruïlla amb el carrer de Sala Boadella, dijous 12 de juliol es tallarà el trànsit a la via entre les 9 i les 13 h aproximadament.

En aquest horari, s’executarà un pas de serveis (telecomunicacions) que creuarà el vial a l’alçada del pas elevat del passeig sobre la plaça de Cal Calissó i permetrà connectar les dues voreres, per eliminar en un futur els passos aeris de serveis de telefonia.


Afectacions

Per aquest motiu, els vehicles que transitin en sentit de pujada (direcció Sentmenat) hauran de desviar-se pels carrers del Mestre Ros i Anselm Clavé, mentre que els que circulin en direcció a Sabadell podran circular pel passeig de Tolrà i el carrer Major.


També hi haurà alteracions en les línies d’autobusos C1 i C4:

Línia C1:

Parades fora de servei:

Ctra. de Sentmenat / C. del Racó i Pl. Major. Parada més propera: Els Fruiters
Pl. de Cal Calissó i Passeig / Ctra. de Sabadell. Parada més propera: Ctra. de Sabadell / Alfons Gubern

Línia C4:

Parada fora de servei:

Ctra. de Sentmenat / Anselm Clavé. Parada més propera: C. Doctor Pujol / Passeig. Parada habilitada: Av. Sant Esteve / Cerdanyola

 

Participació