Ha quedat 4t classificat de la classificació general i 2n de la categoria 0-SBK

Alumnes de l'Institut Castellarnau amb una motocicleta
Alumnes de l'Institut Castellarnau amb una motocicleta | Cedida
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:38h
Aquest cap de setmana l’Institut Castellarnau de Sabadell, en la seva 15 participació en les 24 hores de motociclisme del circuit de Barcelona-Catalunya, ha quedat 4 classificat de la classificació general i 2n de la categoria 0-SBK. L’èxit d’ aquest projecte és la bona planificació i el treball en equip  de tots els membres en les tasques a desenvolupar en la cursa durant tot un curs acadèmic, així com  la implicació de l’ alumnat en aquest projecte interdisciplinari de centre.

El projecte inclou diverses famílies professionals: Sanitat i Transport i manteniment de vehicles autopropulsats, l’ equip està format per voluntaris/es ja siguin alumnes o professors/es.

La motocicleta i els pilots han fet la seva tasca encomanada i els alumnes de Sanitat s'han encarregat de presa de constants i rehabilitació, atenció sanitària bàsica, cures de traumatismes lleus o ferides, suport psicològic dels quatre pilots durant les 24 hores, una tasca imprescindible per obtenir un bon resultat en cursa.

Els alumnes de la Família professional de Transport i manteniment de vehicles autopropulsats s’encarreguen de canvi de rodes i repostatge de combustible. A les 21.30 hores del dissabte va sorgir  la única avaria en cursa, que va fer que la motocicleta estés aturada 11 minuts al box per millorar el sistema de refrigeració del motor. Aquest imprevist va fer perdre una posició en la classificació.