​El Kilòmetre Solidari es marca arribar els 20.000 euros en la cinquena edició

Enguanya introdueix canvis per facilitar la participació

Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 14:09h
La 5a edició del Kilòmetre Solidari vol arribar els 20.000 euros. Una xifra que culminaria la feina d’aquests cinc anys d’iniciativa i per la qual falten 2.270 euros. La campanya de micromecenatge ja està en marxa i s’allargarà fins al 20 de juliol. A més, també manté la vessant esportiva, amb la participació a la Cursa Popular de la Festa Major, a la que es convida a participar amb samarretes d’enguany o d’altres anys.

Aquesta cinquena edició serà l’última amb el format que va arrencar i s’esperen canvis, “hem aconseguit una gran participació, tant per part dels voluntaris com dels mecenes. Cal un canvi de mires del projecte”, assegura el director de l’Esquitx, Sergi Asensio.

De fet, Asensio l'any passat advertia de la necessitat de "variar d'alguna forma". Una reflexió que feia després d'assolir l'objectiu marcat el 2017, que va ser salvar el programa d'inserció juvenil de l'Esquitx. 

Aquest 2018 ja hi haurà canvis per facilitar la participació, els participants no s’hauran d’inscrriure i actuar com a voluntaris per buscar mecenes, sinó que podran fer les aportacions que desitgin directament a través del portal web.