Detingudes dues persones per agredir policies en un control d'alcoholèmia a Sabadell

El conductor gairebé multiplicava per cinc la taxa màxima permesa, conduïa a gran velocitat, contra direcció i fent virolles

Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:15h
La Policia Municipal de Sabadell ha detingut aquest dimecres de matinada dues persones després de detectar el conductor d'un vehicle que conduïa multiplicant per cinc la taxa màxima d'alcoholèmia permesa, a gran velocitat i contra direcció per l'Eix Macià de la ciutat. Els detinguts són els dos acompanyants del conductor, que van agredir els agents.

Els fets van passar a les 00:50 hores a l'alçada del número 65 de l'avinguda Francesc Macià, quan una unitat policial va aturar un turisme que anava circulant en direcció prohibida, a gran velocitat i fent virolles. Es va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, un home de 40 anys, que va donar positiu amb un resultat de 1,18 mg/l, quan la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l.

Prèviament a la realització de la prova van ser detinguts els dos acompanyants que anaven en el vehicle, un home i una dona, de 22 i 26 anys, respectivament, per agredir als agents que estaven actuant. Es van fer les diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitzà el vehicle.