Absolts dos joves acusats d'aldarulls a la Festa Major de Castellar l'any 2003

Redacció
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:00h
L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha mostrat a través d'un comunicat la seva satisfacció per l’absolució de dos castellarencs denunciats pels incidents de la Festa Major de 2003. La setmana passada el jutge va arxivar el procediment obert fa 15 anys en considerar que els fets havien prescrit. Els fets van passar per la Diada d'aquell any, durant el concert de Pomada i Brams, i un grup de persones d'estètica feixista va irrompre provocant aldarulls, en què agents de la Guàrdia Civil van identificar joves del municipi.

El consistori ja havia aprovat en el ple ordinari del mes de juny una moció que recalcava que els dos joves acusats havien sigut "víctimes de les agressions feixistes que hi va haver aquella Festa Major". De la mateixa manera, es va posicionar "contra l’arbitrarietat de les seves detencions" per part de la Guàrdia Civil.

El consistori, que ha donat suport jurídic als dos encausats, lamenta que durant 15 anys aquestes dues persones hagin estat pendents de judici per acusacions falses i condemna una vegada més tots els fets violents ocorreguts entre l’11 i el 14 de setembre de 2003, coincidint amb la Festa Major d’aquell any.