Continua el front comú del Vallès per enfortir la indústria metal·lúrgica

Les primeres dues edicions de 'MetallVallès' han donat feina a 259 persones

Redacció
03 de juliol del 2018
Els ajuntaments de Sabadell, Barberà, Castellar i Ripollet tornen a unir-se per desenvolupar la tercera edició del projecte MetallVallès. En aquest ocasió el projecte, que promou l'ocupació i la competitivitat de la indústria metal·lúrgica a la comarca, s'estén a 14 municipis que formen part de l'Estratègia Territorial de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRIRC).

Tindrà una durada de dos anys i manté la voluntat de promoure l’ocupació i la competitivitat d'aquest àmbit, donat el pes que aquest sector té en el territori. El projecte és una de les iniciatives finançades per la Diputació de Barcelona dins el programa Ocupació a la Indústria Local, que busca millorar la inserció laboral de persones en sectors industrials consolidats dins d'un territori i que doni suport a empreses amb perspectives de creixement, apostant per l'ocupació de qualitat.

Pel que fa a la primera i segona edició de MetallVallès, que va arrencar el 2015 i va acabar el 2017, ha comportat la participació de 553 persones i 267 empreses amb una contractació de 259. És a dir, prop d’un de cada dos persones ha trobat feina amb MetallVallès.

El 47% de les ofertes de treball gestionades han estat de l'àmbit de la soldadura, ajustatge, muntatge i mecanització i el 48% dels contractes signats han estat per una durada superior als sis mesos.