Tècnics i veïns revisaran la instal·lació elèctrica del bloc on va morir una persona electrocutada aquest dimarts

La reparació té un cost de 6.000 euros per família i l'Ajuntament farà l'acompanyament per aconseguir una subvenció

L'alcalde, Maties Serracant, el regidor de Serveis Municipals i Seguretat i Prevenció, Lluís Perarnau, s'han desplaçat fins al lloc
L'alcalde, Maties Serracant, el regidor de Serveis Municipals i Seguretat i Prevenció, Lluís Perarnau, s'han desplaçat fins al lloc | Juanma Peláez
Redacció
02 de juliol del 2018
Fa més d'un mes que va morir una persona electrocutada mentre es dutxava a Sabadell. Concretament, al número 6 del carrer Príncep de Viana. Mentre s'estan fent les investigacions amb la instrucció judicial, la vintena de veïns que van ser desallotjats segueixen fora de les seves llars per precaució. Aquest dimarts, però, faran, juntament amb tècnics, una revisió del cablejat elèctric, segons informa l'Ajutament de Sabadell.

El propòsit és que es facin un repàs de les instal·lacions de cada habitatge. Els propietaris dels immobles ja saben que el cost de la reparació és de 6.000 euros. L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per ajudar-los a demanar una subvenció a la Generalitat. Una ajuda que té com a requisit que no comencin les obres per obtenir-la. 

Els veïns esperen que amb aquest anàlisi i l'ajuda econòmica pugui donar esperances per establir una data probable per tornar a les seves llars. Alguns han expressat les incomoditats que ha suposat aquest més de 30 dies fora de casa seva. Per exemple, una de les inquilines, Melissa Roca, ha indicat que té a càrrec els seus pares, que són grans, i una filla, menor d'edat. "La meva feina ara està a l'altre punta de la ciutat", ha precisat, i hem d'anar "improvisant" perquè complir amb la rutina diària.