smatsa

Sabadell atura els canvis en el sistema de facturació a Smatsa

D'acord amb la sol·licitud de mesures cautelars presentada per l'empresa

per Redacció, 28 de juny de 2018 a les 15:02 |
Les instal·lacions de la concessionària | Albert Hernàndez
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sabadell ha anunciat que atura l'aplicació dels canvis previstos en el sistema de facturació a l'empresa Smatsa, que tenia caràcter d'aplicació amb data 1 de juny. Ho fa donat que l’empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus ha acreditat que ha presentat recurs al Jutjat del contenciós-administratiu i ha sol·licitat al jutge les mesures cautelars en relació a l’expedient sobre la Instrucció Tècnica de Facturació (ITF).

Això significa que els serveis prestats per l’empresa durant el mes de juny, i fins a la resolució judicial d’aquestes mesures cautelars sol·licitades per l’empresa, s’abonaran per part del Consistori com es venia efectuant amb anterioritat a l’aprovació de la ITF. L'aplicació del sistema va dur l'empresa a denunciar que la decisió suposaria una retallada d'uns 1,2 milions d'euros anuals, motiu pel qual va anunciar fins a 30 acomiadaments a partir de setembre i la reducció del servei prestat.


El consistori, però, va assegurar l'aplicació de l'ITF responia als criteris ja establerts en el contracte.

 

Participació