Quines són les propostes pel cap de setmana?

Redacció
10 de juliol del 2015
José Enrique Morente.
José Enrique Morente. | Cedida
Arriba un cap de setmana carregat de música, màgia, cultura tradicional i circ. Aquest divendres l'Estruch acull un espectacle de dansa que no deixarà indiferent amb la companyia Concordance i l'Espai Àgora ofereix el nou muntatge del mentalista David Baró. Dissabte els Bastoners de Sabadell celebren la seva diada i al vespre, visita la ciutat el gran José Enrique Morente. i per diumenge...circ per a tota la família al Parc Catalunya. No us ho perdeu!

DIVENDRES
 
BUG N'BUZZ

L'Estruch acull el nou treball de la companyia de dansa Concordance. Es tracta d'una reflexió sobre la relació entre les esferes privada i pública de la vida. A Adil Kaced i Maud Payen els preocupa la sobreexposició de la vida personal a les xarxes socials, i han decidit crear una peça que ressalti tot allò que passa en un espai públic. Des de la terrassa d'un cafè embasten noves regles, trenquen codis, transformen l'espai, i utilitzen mobiliari, vaixella, coberts i el que calgui com a accessoris escenogràfics o instruments de música.

Estruch. C/ Sant Isisdre, 140. 20:00 hores.
 

ANNEMANN: LA HISTÒRIA D'UN CREADOR DE MISTERIS 
 

David Baró, mentalista. Foto: Cedida

El mentalista David Baró, presenta Annemann: la història d'un creador de misteris. És un recorregut per la vida del nord-americà Ted Annemann (1907-1942) i inclou els millors efectes d'aquest mestre del mentalisme del segle XX. Telepatia, hipnosi i control mental són actualitzats per Baró en una trepidant i inquietant escenificació que desafia els límits de l'impossible.

Espai Àgora. C/ Sol i Padrís, 93. 21:30 hores
 
DISSABTE

XVIII DIADA DELS BASTONERS DE SABADELL

Una jornada festiva que arrencarà amb un taller obert a tota mena de públic i que per la tarda inclourà un cercavila pels carrers del centre de la ciutat, amb la participació d'una desena de colles vingudes d'arreu de Catalunya. El final de festa serà un concert que començarà a les deu del vespre amb la participació d'Ovella Xao, un grup debutant de la ciutat; AlQuadrat, amb la frescor del seu nou disc de la gira del #ConnectaTour, i Oques Grasses amb el seu pop desvergonyit.

Al centre de la ciutat. Tot tel dia. 

JOSÉ ENRIQUE MORENTE
 

José Enrique Morente. Foto: Cedida


José Enrique Morente (Granada, 1991) torna a Sabadell, al mateix escenari en què, el 2010, va oferir un magnífic concert. L'artista farà gala de la seva veu, lluminositat i sentit rítmic, sempre des de la humilitat i seguint l'exemple del seu pare, Enrique Morente.

Museu d'Art de Sabadell. C./ Dr Puig, 16. 22:00 hores. Compra entrades online

DIUMENGE

SPAZI... O

 
Barbara i Endika, components de la companyia Dikothomia, es van conèixer a l'escola de circ Carampa de Madrid el 2004. Ella, acròbata i aerista, i ell, malabarista. Es van continuar formant en diferents països d'Europa i fa uns anys es van retrobar per compartir projecte: fer servir el circ com a llenguatge per parlar de sentiments, emocions i vivències. A Spazi... o es centren en persones normals i corrents, i les tècniques de circ esdevenen màquina d'escriure, els cossos són un full de paper i el moviment es traça amb tinta.
 
 Plaça de l'Argub del Parc Catalunya. 20:00 hores.