El Col·legi d'Advocats de Sabadell renova la seva imatge

La imatge corporativa inclou una actualització del seu logotip històric, a més de la introducció d'una nova iconografia plena de significat

Manolo Hernàndez amb el nou logotip
Manolo Hernàndez amb el nou logotip | ICASBD
Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat el 29 de juny a les 9:32h
El Col·legi d'Advocats de Sabadell ha presentat la nova imatge corporativa de la institució que vol trencar amb "l'aspecte gris i decimonònic" de la professió que hom sol tenir de l'Advocacia", en paraules del seu màxim responsable i degà, Manolo Hernández. En aquest sentit, vol conjugar la modernitat amb una certa continuïtat estètica. 

Així, el logotip històric de la corporació, que fins a la data i des de la fundació del Col·legi l'any 1905 havia patit pocs canvis, s'ha simplificat i redefinit per actualitzar-ho i fer-lo més modern i intel·ligible. Manté els aspectes bàsics de la seva simbologia, presentant la imatge de la Justícia amb la tradicional balança, la vena als ulls o l'espasa, a l'hora que incorpora la ceba com a element icònic de la ciutat de Sabadell.

Juntament amb la redefinició del logotip, s'ha incorporat també a la imatge corporativa un mosaic d'icones que conviuran en versió monocromàtica i policromàtica, i que volen explicar les activitats que porta a terme la institució des del punt de vista més ampli possible.

"Aquestes icones parlen del que fem, parlen de persones, de diàleg, de justícia, d'empresa, de formació, d'estudis, d'universitat, de Sabadell, de Cerdanyola del Vallès, en definitiva, de tot el que ens defineix com a professió i com a institució", apunta Hernández. "Cada un pot interpretar aquests símbols en clau pròpia, cosa que els hi dóna una major profunditat de significat, a l'hora que exemplifica l'enorme complexitat i cromatisme del nostre treball diari, afegeix". 
 

Nou logotip de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell. Foto: ICASBD